Reacties van bezoekers

Lees hieronder de reacties van anderen die Slender Inn bezocht hebben.

 

15 reacties

15 gedachten over “Reacties van bezoekers

 1. Iedere donderdag ga ik slenderen bij slender-in. Ik vind het erg lekker en fjin, doe het al een aantal jaren bij Gretha.
  Ik ben ong. 3 jaar geopereerd aan mijn rug, en heb er pijnlijke benen en voeten aan over gehouden (zenuwen beschadigd).
  Heb ook last van fibromialgie, verschillende jaren al.
  Daar helpt het slenderen erg goed voor. Ik vind het wel helpen , want na die tijd ga ik weer lekker naar huis.
  en kan er weer een tijdje tegen.

  • Hallo Kobie,
   Bedankt voor je leuke berichtje.
   Je komt al heel wat jaren in de studio en wat fijn dat het slenderen zo goed helpt. Slenderen is een geweldige uitvinding dat ooit ontworpen is door een Amerikaanse arts. De bewegingsbanken ondersteunen inmiddels heel wat mensen met gezondheidsklachten.
   Heel mooi om te zien dat slenderen zo goed werkt!

 2. Sinds maart 2017 kom ik nu hier en slender met veel plezier. Op elke bewegingsbank lig je 10 minuten. Al je spieren worden getraind o.m. rug, buik en schouderspieren. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd en daardoor raak je je afvalstoffen kwijt.
  Het is heerlijk ontspannend.
  Van de sportschool kom je bezweet vandaan, dat is met slenderen niet het geval. Voor mensen die niet van een sportschool houden is dit zeker een aanrader.
  Iedereen kan slenderen er is geen leeftijd aan gebonden.

 3. Superblij zijn wij met ons wekelijks bezoek aan de bewegingsbanken.Elke maandagmiddag houden mijn man en ik vrij in onze agenda om er heen te kunnen gaan.We merken heel duidelijk dat het ons lichaam goed doet.in ons geval gaat het vooral om de spieren van rug ,schouders en nek.Bovendien geven een aantal banken ook een stuk ontspanning in je lijf.Gewoonweg jammer als we om wat voor reden dan ook een keer niet kunnen. Een aanrader dus…

 4. Ik slender nu bijna 2 jaar bjj Slender Inn.
  Ik kampte met rugpijn, dat is nu over maar ik blijf slenderen want op deze
  manier voorkom ik overbelasting van de spieren.
  Bovendien is het lekker ontspannend en na afloop ook even gezellig een kopje
  koffie drinken met de mede- slenderaars.

  • Hallo Rita,
   Dankjewel voor je leuke reactie!
   Fijn om te horen dat je blijft slenderen. Het klopt zeker dat je door de bewegingsbanken, overbelasting voorkomt. Je spieren blijven soepel en het lichaam ontspant door de beweging die de bank maakt.
   Ik zie je graag weer over een paar weken! De afspraak staat alweer in de planning! Tot dan!
   Groetjes Gretha.

 5. als ik ben geweest heb ik twee dagen geen pijn aan mijn achilespees want ik ben daar aan geopereed en het is chronisch geworden dus dag en nacht pijn en ook nog eens een leuke groep en goede begeleiding.

  • Hoi Magda!
   Bedankt voor je reactie en je compliment! Ik weet dat je veel baat hebt bij het slenderen en inderdaad weer een tijdje pijnvrij bent. Goed om te horen! En heel leuk dat je samen met Frieda al heel veel jaren bij ons slendert!

 6. Tijdens een lichte blessure, heb ik gezocht naar een manier om toch te kunnen bewegen, zonder dat het te inspannend was. Slender is allesbehalve inspannend, maar geheel ontspannend waarbij alle spiergroepen toch goed worden gebruikt.
  Daarnaast biedt Gretha een warme, vrolijke sfeer, waardoor het fijn is om wekelijks te mogen komen.

  • Geachte mevrouw Braam,
   U weet net als ieder ander, dat u de belastingdienst niet op mag lichten.
   Wij gaan daarom niet mee in uw plan.
   Het ga u goed en blijf vooral eerlijk.
   Met vriendelijke groet,
   Gretha strijker.

 7. Wij slenderen inmiddels een half jaar bij slender in naar volle tevredenheid. Mijn man lijdt aan milde Parkinson en hij heeft hier erg veel baat bij. Kortom een aanrader. Groet Janna

 8. Via een advertentie kwam ik bij Slender-inn aan de Madridstraat terecht. Wat een ervaring een uurtje slenderen en je komt er als herboren weer vandaan. Een gezellige sfeer en een leuke gastvrouw dragen bij aan het geheel. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *