Reglement

Het betreden van de studio, het gebruik maken van onze bewegingsbanken en zonnebank, geschied geheel op eigen risico.  Slender-Inn is in geen geval aansprakelijk te stellen voor eventuele schade of letselschade.

Kom altijd ruim ( 10 min ) voor de afgesproken tijd, u hoeft zich dan niet te haasten met het omkleden en wij hoeven u niet, indien noodzakelijk in tijd op toestel 1 te korten.

Wat kunt u het beste dragen op onze bewegingsbanken.

Een joggingsbroek, T-shirt/trui, lange sokken.  Op de bewegingsbanken gebruiken wij een groot badlaken.

Komt de afspraak u niet uit dan dient u deze minimaal 24 uur van tevoren te veranderen.

Wij geven graag iedereen waar hij/zij recht op heeft, plan daarom zorgvuldig uw afspraken. U voorkomt hiermee dat bij eventuele veranderingen of het niet verschijnen op de sessie
aan u wordt door berekend.

Het is mogelijk dat u gebeld kan worden door ons i.v.m afspraken die gewijzigd/geannuleerd zijn. Helaas zijn wij dan soms genoodzaakt om een aantal afspraken op te schuiven.

Uw betaling aan ons is altijd vooraf. Als een kaart betaald is, kunt u afspraken maken. U kunt alleen contant bij ons betalen.

De kaarten voor de bewegingsbanken en de zonnebank zijn 4 weken geldig.
In geval van ziekte kunt u de les of meerdere lessen binnen deze 4 weken weer inhalen.
Natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw en onze vakantieperiodes. Bij langdurige afwezigheid ( ziekte, operaties e.d ) kunt u uw kaart stop zetten.

Uw kaart is persoonsgebonden, iemand anders kan dus geen gebruik maken van uw kaart.

Als besluit om gebruik te maken van de bewegingsstudio gaat u akkoord met de bovenstaande voorwaarden.